Home
Werkwijze
Veranderingstrajecten
Financiering
Wie zijn Wij?
Veranderingstrajecten PDF Afdrukken E-mail

REO Consultancy BV is gespecialiseerd in veranderingstrajecten. De opdrachtgevers zijn bedrijven die in een proces van neergang zijn terechtgekomen en vaak met liquiditeitsproblemen kampen. Veel ondernemers weten dan niet goed hoe te handelen, omdat de situatie nieuw en onbekend is. Daardoor gaat er veel kostbare tijd verloren. Dit terwijl onder dergelijke omstandigheden snel handelen een must is en de kans op herstel aanzienlijk vergroot. De kennis en ervaring van REO Consultancy BV kunnen daarbij doorslaggevend zijn.

REO Consultancy BV maakt een gedegen analyse van de situatie waarin het bedrijf verkeert en houdt interviews met u en uw medewerkers. De analyse resulteert in een zogeheten ‘quick scan’, waarin in elk geval de volgende aspecten aan bod zullen komen:

  • Management en organisatie (interne analyse van sterkten en zwakten)
  • Markt en omgeving (externe analyse van kansen en bedreigingen)
  • Financiële positie (financiële analyse van rentabiliteit, liquiditeit en vermogen)

Op basis hiervan worden oplossingsrichtingen en aanbevelingen geformuleerd. Dit alles in de vorm van een praktische rapportage, geen lijvig boekwerk. Dankzij een brede bancaire ervaring weten wij waar de bank belang aan hecht en kunnen wij tot passende financieringsoplossingen komen. Indien gewenst blijft REO Consultancy BV ook bij de uitvoering van het veranderingsproces betrokken. De ervaring is dat het betrekken van een relatieve buitenstaander bij het veranderingstraject de kans op succes aanmerkelijk doet toenemen. Uiteraard wel een deskundige partij die objectief en zonder eigenbelang naar de situatie blijft kijken. REO Consultancy BV kan u dat bieden, als volledig onafhankelijke partij.