Home
Werkwijze
Veranderingstrajecten
Financiering
Wie zijn Wij?
Wie zijn wij? PDF Afdrukken E-mail

Mijn naam is Reo Bongers en ik ben de oprichter/eigenaar van REO Consultancy B.V. Ik ben actief als consultant en verandermanager. Dit vanuit een bedrijfskundige en financieringstechnische achtergrond, met inmiddels 25 jaar ervaring in het adviseren en ondersteunen van ondernemers om tot betere prestaties te komen. 

In 2006 heb ik besloten om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Daarvoor was ik ruim 15 jaar werkzaam in het bankwezen, waar ik diverse functies heb vervuld met als rode draad het adviseren van bedrijven en als specialisme bedrijfsfinancieringen. Dit zowel op lokaal/regionaal niveau als op landelijk niveau. Mijn laatste functie in het bankwezen was gericht op het adviseren van en over ondernemingen die in een proces van neergang terecht waren gekomen, dus bedrijven met financiële en organisatorische problemen. Daarbij is mijn interesse in het oplossen van de bedrijfsproblematiek sterk gegroeid en uiteindelijk heb ik besloten daar mijn beroep van te maken: Hoe wordt dit bedrijf met deze ondernemer weer gezond? Dit is voor mij de ultieme uitdaging bij de advisering aan en begeleiding van bedrijven en ondernemers. De afgelopen 10 jaar heb ik al vele bedrijven mogen adviseren en helpen bij het verbeteren van de prestaties.

 

Mijn sterke punten zijn dat ik de inhoudelijke kant van de problematiek los kan laten, waardoor ik weet in te zoomen op de menselijke kant van de problemen. Ik heb respect en gevoel voor de mens(en) achter het bedrijf en ben geïnteresseerd in wat die mens drijft, zonder de bedrijfsbelangen en de realiteit uit het oog te verliezen. Hiermee weet ik openheid te creëren en weet ik door te dringen tot de diepere oorzaak van de problemen, waarna ik echte oplossingen kan formuleren. Mijn creatieve en oplossingsgerichte instelling, welke ik van nature heb, komt mij daarbij goed van pas.

Als u wilt weten wat ik voor u en uw onderneming kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op. In een vrijblijvend gesprek ben ik graag bereid dit nader toe te lichten en kan ik mij een eerste beeld vormen van uw behoeften.


REO Consultancy B.V.
Ing. T.H.M. Bongers
Leemrand 8
5421 GV Gemert

T : (0492) 39 00 66
M : (06) 22 97 34 91
E :